Sok Groen-Rood

Bakboord en stuurboord uit elkaar houden? Met deze sokken in rood en groen heb je altijd links en rechts bij de hand. 1 size.

Armbandje roze-zilver

Prachtige Elastische Armbandjes met Kralen – Een Stijlvolle Toevoeging aan Jouw Collectie! Op zoek naar een manier om jouw stijl te verfraaien? Zoek niet verder! Onze elastische armbandjes met kralen zijn de perfecte keuze om een vleugje elegantie en persoonlijkheid toe te voegen aan jouw dagelijkse look. Kenmerken: Hoogwaardige Kralen: Onze armbandjes zijn met de […]

Flescooler Kompas

Houdt je drankje cool met deze flescooler met opdruk van een kompas. Verkrijgbaar in Oranje, Geel en Groen.

Flescoolers Pompeblêd

Houdt je fles cool met deze flescoolers met opdruk van een Friese Pompebled met Ahoy Sneek. Verkrijgbaar in groen, geel en oranje.

Flescooler

Houdt je fles cool met deze flescoolers met opdruk van de waterpoort met de Friese vlag erin. Verkrijgbaar in groen, geel en oranje.

Katoenen tas kompasroos

Katoenen tas met een opdruk van een kompasroos. Afmetingen van de tas zijn 22 * 26 cm en de tas is voorzien van een handvat.

Tas ‘Pompeblêd’

Katoenen tas met opdruk van een fries Pompeblêd met de kaart van Sneek erin verwerkt. Afmetingen zijn 22 * 26 cm of 28 * 32 cm

Tas katoen

Katoenen tas met opdruk van de waterpoort. Beschikbaar in 2 afmetingen.

Onderzetter anker

Onderzetters met ankers en reddingsboeien. De onderzetter is in 2 uitvoeringen beschikbaar, met anti-slip of glad.

Onderzetter Waterpoort Sneek

Anti-slip onderzetter met de bekende Waterpoort van Sneek. Door de anti-slip onderlaag is de onderzetter uitermate geschikt voor gebruik aan boord.